هدست بی سیم یا فرشته‌ی نجات؟

هدست بی سیم
Category: بلاگ برچسب ها: ,

هدست بی سیم یا فرشته‌ی نجات؟

تصور کنید در حین رانندگی تلفن همراهتان شروع به زنگ زدن می‌کند و نام یکی از مهم‌ترین افراد زندگی‌تان روی صفحه ظاهر می‌شود. قطعا شما نمی‌خواهید فرصت مکالمه با او را از دست بدهید یا با پاسخ ندادن به تماس خاطر او را مکدر سازید. پس گوشی را برمی‌دارید و شروع به مکالمه می‌کنید، اما طولی نمی‌کشد که پلیس ماشین‌تان را متوقف می‌کند و بابت مکالمه در حین رانندگی جریمه‌ای سنگین برایتان می‌بُرد! خب متاسفانه این اتفاق جدیدی نیست و مکالمه در حین رانندگی در حالی که یک دست به فرمان و دست دیگرتان به گوشی است کار چندان ایمنی نیست و می‌تواند منجر به تصادفات مرگبار شود. برای همین لازم است از یک گجت کاربردی به نام هدست بی سیم استفاده کنید تا خطرات اطراف خود را به حداقل برسانید. می‌پرسید این گجت چیست و چگونه خطرات را کاهش می‌دهد؟ با این مقاله همراه باشید تا با هدست بی سیم آشنا شوید.

هدست بی سیم

هدست بی سیم چیست؟

هدست بی سیم یک اکسسوری بسیار کاربردی برای تمامی افرادی است که می‌خواهند در حین کار، رانندگی، ورزش یا هر فعالیت نیازمند تمرکز دیگری با تلفن خود نیز صحبت کنند. این هدفون‌ بی سیم مجهز به میکروفون به شما اجازه می‌دهد بدون دردسر به گوشی یا کامپیوتر خود متصل شوید و در حین استفاده از مزایای یک هدفون بی سیم کامل و باکیفیت، قابلیت مکالمه و ارسال صدا را نیز داشته باشید. به این ترتیب کنترل شما روی فعالیتی که در حال انجام آن هستید افزایش پیدا خواهد کرد و می‌توانید وظایف خود را با تمرکز بالاتری به انجام برسانید. این گجت فوق‌العاده دارای کاربردهای بسیاری است و هر هدست بی سیم بسته به نوع کاربردی که از آن انتظار می‌رود، در شکل و اندازه‌ی خاصی تولید شده است. پس می‌توان حدس زد که هدست بی سیم یک عصای دست واقعی است.

هدفون بی سیم

یک هدست و این همه کارایی!

همانطور که گفتیم، هدست بی سیم برای کاربردهای متنوعی طراحی شده است. اولین و متداول‌ترین کاربرد هدست‌های بی سیم انجام مکالمات تلفنی در حین کار است. در این حالت هدست بی سیم با اتصال به تلفن همراه شما انجام تماس صوتی را برایتان ساده می‌سازد و شما را از در دست گرفتن تلفن همراهتان بی‌نیاز می‌کند. به همین خاطر مکالمات تلفنی در حین رانندگی و کار لذت‌بخش و بی‌خطر خواهند شد.

هدفون‌ بی سیم مجهز به میکروفون یکی از محبوبترین ابزارهای بازی برای گیمرها محسوب می‌شود. پس حتما می‌توانید حدس بزنید که دومین کاربرد این هدست‌ها ایجاد ارتباط بین هم‌تیمی‌ها در طول یک بازی اکشن گروهی است. در این حالت گیمر می‌تواند با لذت بردن از تمامی صداهای بازی و شنیدن پیام هم‌گروهی‌های خود، با آن‌ها مکالمه کند و استراتژی‌های بازی را با هم‌تیمی‌ها مرور نماید.

گوش دادن به موسیقی هم که یک کاربرد عمومی برای تمامی هدست و هندزفری های موجود در دنیاست و همه از یک اکسسوری مجهز به دو گوشی توقع دارند که بتواند موسیقی را با کیفیت قابل‌قبولی برایشان پخش نماید.

پس می‌بینید که هدست بی سیم یک ابزار چندمنظوره و پرکاربرد است که می‌تواند در تمام طول روز شما را همراهی کند و در انجام امور روزمره کمک حالتان باشد.

هدست بی سیم در چه مدل‌هایی تولید می‌شود؟

پیش از این گفتیم که هدست‌های بی سیم بسته به نوع کاربری‌‌شان در ابعاد و اشکال گوناگونی تولید می‌شوند و این تنوع ظاهری استفاده از آن‌ها را در موقعیت‌های گوناگون برای کاربر ساده‌تر می‌سازد. به ‌طور کلی، هدست بی سیم از نظر مدل قرارگیری در گوش به انواع زیر تقسیم می‌شوند:

  • هدست ایرباد

قطعا این روزها ایرپادهای اپل را در صفحات مجازی و در گوش طرفداران تکنولوژی‌های روز دنیا دیده‌اید. این ایرپادها نمونه‌ای از هدست ایرباد بی سیم هستند که با قرار گرفتن در دهانه‌ی مجرای گوش صدا را با کیفیت هرچه تمام‌تر به گوش‌تان منتقل و بدون وارد کردن هیچ وزن و فشاری به گوش‌تان مکالمات تلفنی را برایتان لذت‌بخش می‌کنند.

  • هدست توی گوشی

 بسیاری از افراد هدست‌های توی گوشی را با ایربادها اشتباه می‌گیرند. اما اگر دقیق‌تر به شکل ظاهری آن‌ها نگاه کنید متوجه تفاوتی فاحش خواهید شد. هدست‌های توگوشی اغلب دارای یک بالشتک نرم سیلیکونی جدا شونده هستند که کاملا درون مجرای گوشتان قرار می‌گیرد و با ثابت شدن درون حفره‌ی گوش صدا را با وضوح بهتری انتقال می‌دهند. از آنجا که این نوع از گوشی‌ها بهتر درون گوش ثابت می‌مانند بسیاری از هدست‌های دورگردنی که برای مکالمات تلفنی مورد استفاده قرار می‌گیرند مجهز به این نوع از گوشی‌ها هستند.

  • هدست روی گوشی

 این هدست‌ها به طور خاص برای بازی و انجام اموری با سطح تمرکز بالا طراحی شده‌اند. این هدست‌ها شبیه به تل روی سر سوار می‌شوند و گوشی‌های پهن و بالشتک‌دار آن‌ها درست روی گوش قرار می‌گیرد. به این ترتیب شما می‌توانید با حذف صداهای مزاحم تمرکز بیشتری روی صدای خارج شده از گوشی خود داشته باشید. مکالمه با این مدل از هدفون بی سیم مجهز به میکروفون نیز بسیار هیجان انگیز است. چرا که بیشتر این مدل از هدست‌ها دارای یک میکروفون خلبانی متحرک هستند که در صورت نیاز به مکالمه مقابل دهان‌تان قرار می‌گیرد.

  • هدست دور گوشی

هدست بی سیم دور گوشی نیز شباهت بسیار زیادی به هدست روی گوشی دارد. تنها تفاوت این هدست‌ها در نحوه‌ی قرارگیری بالشتک‌هاست. در این مدل بالشتک‌های گوشی به جای قرار گرفتن روی سطح گوش دور تا دور آن را می‌پوشانند و با حذف بیشتر صداهای مزاحم از اذیت شدن گوش‌تان نیز جلوگیری می‌کنند.

البته باید به‌خاطر داشته باشید که تنوع مدل‌های هدفون بی سیم دارای میکروفون تنها به نوع قرارگیری آن در گوش محدود نمی‌شود. تفاوت درنحوه‌ی اتصال بی سیم نیز آن‌ها را در دو دسته‌ی هدست بلوتوثی و هدست وایرلس قرار می‌دهد و نوع قرارگیری روی سر یا گردن و همچنین باز یا بسته بودن پشت گوشی دسته‌های متفاوتی از هدست‌های بی سیم را ایجاد می‌کنند که معرفی آن‌ها از حوصله‌ی بحث خارج است.

گوش دادن به موسیقی با هدفون بی سیم

هدست بی سیم چه فرقی با هدفون بی سیم دارد؟

هدفون ها و هدست‌‌های بی سیم تفاوت ظاهری چندانی ندارند. درواقع هر دوی آن‌ها از نظر ظاهری شبیه به هم هستند و در برخی موارد تشخیص آن‌ها از یکدیگر بسیار دشوار می‌شود. تفاوت اصلی این دو محصول در کاربرد آن‌هاست. هدفون‌ بی سیم به‌طور خاص برای گوش دادن به موسیقی طراحی شده‌اند و شما می‌توانید آن‌ها را از طریق بلوتوث یا وای فای به موبایل یا دستگاه پخش‌تان متصل کنید و در طول روز به موسیقی گوش فرا دهید. در مقابل هدست‌های بی‌سیم، برای انجام مکالمه تولید شده‌اند و با وجود یک میکروفون بیرونی یا توکار امکان برقراری تماس تلفنی را برایتان فراهم می‌آورند. پس می‌توان گفت که هدست‌‌های بی سیم هدفون‌‌های مجهز به میکروفون هستند.

اتصال رمزآلود

هدست یا هدفون بی سیم برای اتصال بدون کابل به دستگاه‌هایی از قبیل تلفن هوشمند، لپ تاپ یا کنسول بازی شما، از تکنولوژی‌هایی همچون بلوتوث، اینفرارد یا امواج رادیویی کمک می‌گیرد. این تکنولوژی‌ها به هدست شما اجازه می‌دهند با شناسایی و اتصال به دستگاه‌های گوناگون سیگنال‌های صوتی را با آن‌ها مبادله نماید. اما این سیگنال‌ها چگونه در قالب صدا به گوش ما می‌رسند؟ عامل اصلی این نقل و انتقال کدک‌ها هستند!

کدک‌ها برنامه‌‌هایی هستند که مسئولیت فشرده‌سازی داده‌‌های صوتی برای انتقال سریع‌تر به دستگاه میزبان را بر عهده دارند. به این ترتیب فایل صوتی شما به کمک کدک‌ها فشرده و از طریق بلوتوث یا وای فای به هدست یا هدفون بی سیم شما (یا بالعکس) منتقل می‌شود. این فایل پس از خارج شدن از حالت فشرده برایتان پخش خواهد شد. به همین خاطر باید در حین خرید هدست بلوتوث حواس‌تان به سازگاری کدک‌‌ها نیز باشد.

هدست بی سیم

هدست بی سیم یا بلوتوث؟ مساله این است!

با اینکه هدست بلوتوث نیز نوعی هدست بی‌سیم است و می‌توان از واژه‌ی بی سیم برای هر دو محصول استفاده کرد، اما این دو نوع هدست دارای دو تفاوت کوچک اما تاثیرگذار هستند:

  • تکنولوژی: همانطور که از نامش پیداست، هدست بلوتوث برای اتصال از تکنولوژی بلوتوث استفاده می‌کند و می‌تواند با شناسایی دستگاه‌های مجهز به بلوتوث همچون تلفن همراه، تبلت، لپ تاپ و … در نزدیکی خود، به آن‌ها متصل شود. معمولا اتصال بلوتوث برای مسافت‌های کوتاه مناسب است و با دور شدن از منبع پخش کفیت نیز کاهش پیدا خواهد کرد. در مقابل هدست‌های بی‌سیم به دو روش استفاده از امواج اینفرارد و سیگنال‌های رادیویی به دستگاه‌های پخش متصل می‌شوند. تکنولوژی اینفرارد درست شبیه به کنترل تلویزیون کار می‌کند و داده‌ها را از طریق یک خط نوری مستقیم منتقل می‌نماید. این یعنی برای استفاده از هدست‌های بی سیم اینفرارد شما باید در یک مسیر مستقیم و بی مزاحم با دستگاه مادر قرار بگیرید و نمی‌توانید بیش از ۷ متر از آن فاصله داشته باشید. خوشبختانه هدست‌های بی‌سیم رادیویی این محدودیت‌ها را ندارند و با سوار کردن داده‌های صوتی بر امواج رادیویی آنها را به مسافت‌های دورتری می‌فرستند و می‌توانند در فضای باز تا ۱۰۰ متری خود را پوشش دهند.
  •  کیفیت صدا: کیفیت صدا یکی از تفاوت‌های اصلی بین دو هدست بلوتوث و بی سیم است. می‌توان گفت که هدست‌های بی سیم به دلیل فشرده‌سازی دقیق‌تر فایل‌ها از کیفیت بالاتری برخوردارند. هرچند که این تفاوت کیفیت در مقایسه با هدست‌های بلوتوثی با ورژن قدیمی بسیار مشهودتر است و نسخه‌‌های بلوتوث ۴ به بعد با اصلاح سبک فشرده‌سازی فایل‌ها به کیفیت بهتری دست پیدا کرده‌اند.

هدست بی سیم خوب است یا بد؟

قطعا استفاده از هر کالای دیجیتالی دارای مزایا و معایب مخصوص به خود است. بنابراین ما می‌توانیم با بررسی دقیق این مزایا و معایب مناسب‌ترین نوع کالا و روش استفاده‌ی آن را برای خود انتخاب کنیم. هدست‌های وایرلس نیز از این قاعده مستثنا نیستند و می‌توان معایب و مزایای زیر را برایشان برشمرد:

مزایا

  • استفاده‌ی آسان: از آنجا که هدست‌‌های بی‌سیم برای افزایش تمرکز در حین بازی یا کار طراحی شده‌اند، این قابلیت را در اختیارتان قرار می‌دهند که تنها با یک کلیک به تماس‌ها پاسخ دهید یا به آهنگ دلخواه خود در فهرست موزیک‌های موجود برسید. از سوی دیگر نبود سیم در این هدست‌ها پوشیدن و حمل آن‌ها را برایتان ساده‌تر خواهد کرد.
  • عمر طولانی: نبود کابل در این گجت، به معنای طولانی‌تر شدن عمر هدست شماست. چرا که دیگر سیمی وجود ندارد که با گره خوردن یا گیر کردن زیر دست و پایتان دچار قطعی شود و هدست‌تان را برای همیشه ازکار بیندازد.
  • آزادی عمل: یکی دیگر از مزایای بی سیم بودن هدست‌های وایرلس، داشتن آزادی عمل بیشتر است. هنگامی که هدست بی سیم خود را روی گوش‌هایتان قرار می‌دهید می‌توانید در هر نقطه از خانه حرکت کنید و در حالی که ۶ متر دورتر از گوشی موبایل خود پشت میز شطرنج نشسته‌اید به تماس‌های مهم کاریتان پاسخ دهید.

معایب

  • نیاز به شارژ مداوم: با وجود مزایای زیادی که نبود سیم برای این هدست‌ها ایجاد کرده است، اما نیاز مداوم به شارژ باتری از دردسرهای حذف کابل است.
  • کیفیت صدای پایین‌تر: خب پرواضح است کابل‌ها نیاز به فشرده‌سازی داده‌های صوتی را به حداقل می‌رسانند و می‌توانند آن‌ها در چشم برهم زدنی منتقل کنند. به همین خاطر کیفیت صدای هدست بی سیم به مراتب پایین‌تر از هدست با سیم است.

با برندهای برتر هدست بلوتوث در ایران آشنا شوید

حال که از مزایا و قابلیت‌های هدست بی سیم صحبت کردیم بد نیست شما را با برخی از برترین برندهای هدست‌های بلوتوثی بازار آشنا کنیم:

  • تسکو (Tsco)
  • نیا(NIA)
  • سونی(Sony)
  • بوز(Bose)
  • اپل(Apple)
  • سامسونگ(SAMSUNG)
  • جبرا(Jabra)
  • بیتس(Beats)

استفاده از هدست بی سیم

ما به شما پیشنهاد می‌کنیم

اما از این‌ها که بگذریم شنیدن پیشنهادات ویژه‌ی کارشناسان فروشگاه ایزی مارکت از هر چیزی خوش‌تر است. پس اگر به دنبال یک هدست بی سیم باکیفیت و خوش قیمت هستید پیشنهاد می‌کنیم نگاهی به چهار محصول زیر بیندازید:

  • هدست بلوتوث تسکو مدل TH 5347: این محصول تسکو یک هدست بلوتوث بسیار پرقدرت با طراحی زیباست که با فراهم آوردن روش‌های متنوع برای اتصال و همچنین تعبیه‌ی یک باتری قدرتمند تا ساعت‌ها برایتان کار خواهد کرد. از ویژگی‌های برجسته‌ی این هدست کیفیت و ماندگاری بالای آن است.
  • هدست بلوتوث تسکو مدل TH 5344: هدستی با گوشی‌های تنظیم شونده و جدیدترین نسخه‌ی بلوتوث که می‌تواند ۱۲ ساعت بی‌وقفه برایتان کار کند. این هدست نیز همچون سایر هم‌خانواده‌‌های خود، چندین روش اتصال را در اختیارتان قرار می‌دهد.
  • هدست بلوتوث تسکو مدل TH 5345: کافی است این هدست را خریداری کنید تا تمامی مکالمات تلفنی و بازی‌های رایانه‌ای خود را به بهترین کیفیت ممکن برسانید. بلوتوث قدرتمند با برد بالا، امکان اتصال چندگانه، قیمت مناسب و کیفیت صدای بی‌نظیر همه و همه از ویژگی‌های خاص این هدست ایرانی هستند.
  • هدست بلوتوث تسکو مدل TH 5346: یک هدست بی سیم فوق‌العاده با راه‌های اتصال متنوع برای افرادی که دوست ندارند محدود باشند. این هدست بلوتوث به شما اجازه می‌دهد با اتصال کارت حافظه و همچنین کابل aux ۳.۵ میلی متری روش‌های اتصال دیگر به جز بلوتوث را نیز امتحان کنید. بلوتوث قدرتمند این محصول تا فاصله‌ی ۱۰ متری را پوشش می‌دهد و باتری لیتیومی آن امکان ۱۲ ساعت مکالمه‌ی مداوم را برایتان فراهم می‌آورد.

سخن پایانی

در دنیای امروز که سرعت و دقت حرف اول را می‌زند، خرید یک هدست بی سیم برای هر شخص ضروری است. فرقی نمی‌کند این هدست را برای چه کاری نیاز دارید، کافی است سری به فروشگاه ما بزنید و مناسب‌ترین مدل آن را برای خود انتخاب کنید تا تمامی امور زندگی خود را با حداکثر تمرکز و آسودگی انجام دهید.

شما چه هدست بی سیمی را برای خود خریداری کرده‌اید؟ به نظر شما محبوب‌ترین برند هدست بی سیم در دنیا کدام است؟ بیتس یا اپل؟ آیا تا کنون از هدست‌های بی سیم تسکو استفاده کرده‌اید؟ لطفا نظرات و پیشنهادات خود را در بخش دیدگاه‌ها برایمان بنویسید.

سوالات متداول

۱- مهمترین چیزی که در خرید هدست بی سیم باید در نظر گرفت چیست؟

کیفیت صدا و نوع اتصال هدست بی سیم مهمترین نکاتی هستند که باید در حین خرید این کالا به آن‌ها توجه کنید.

۲- آیا استفاده‌ی همزمان از چندین هدست بی سیم تداخل فرکانسی ایجاد می‌کند؟

خیر، وجود فناوری‌های پیشرفته‌ای از قبیل DECT 6.0 و وایرلس ۱.۹ گیگاهرتزی موجب شده است کیفیت صدای این هدست‌ها به حداکثر برسد و امکان تداخل فرکانسی صفر باشد.


پیج اینستاگرام ایزی مارکت

اشتراک این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


You've just added this product to the cart: