با بهترین پاوربانک انکر آشنا شوید
پاوربانک چیست؟ شاید این مهمترین سوالیست که باید در این مقاله به آن پاسخ بدهیم. طبیعتا با گسترش روز افزون استفاده از موبایل و سایر تجهیزات دیجیتال، دقیقا به همان اندازه هم نیاز ما به شارژ و تجهیزات مربوط به شارژ بیشتر میشود. تصور کنید برای اینکه همیشه و همه جا به اینترنت دسترسی داشته باشید، یک مودم همراه خریداری کردهاید و به سفر رفتهاید. در حال استفاده از این دستگاه هستید که به ناگهان شارژش تمام شده و دست شما را در پوست گردو میگذارد!! احتمالا به سراغ موبایل خود خواهید رفت و هات اسپات آنرا روشن میکنید تا به لپ تاپ خود هم اینترنت بدهید؛ اما چشمتان روز بد نبیند! درصد شارژ گوشی شما به ناگهان و در عرض یکی دو ساعت از ۱۰۰ به صفر میرسد. حال شما میمانید و دو دستگاه خالی از شارژ!!! اینجاست که پاوربانک یار و یاور شما خواهد بود.
چه پاوربانکی بخرم؟
راجع به سرعت پورتها، کیفیت ساخت و تکنولوژیهای حفاظتی پاور بانک ها در مقاله “راهنمای خرید پاوربانک مناسب” به طور مفصل صحبت کردیم و گفتیم که انتخاب شارژر همراه با کیفیت اما کمی گرانتر، بسیار بهتر از پاور بانک ارزان و بیکیفیتی است که در مترو و توسط دستفروشها فروخته میشود. اما نکتهای که در انتخاب و خرید پاوربانک بسیار مهم است، ظرفیت باتری پاور بانک و تعداد دفعاتی که گوشی را به طور کامل شارژ میکند، میباشد.
ابتدا سه دسته بندی برای کاربران پاوربانک مشخص میکنیم، سپس به بیان ویژگیهای هر گروه پرداخته و در نهایت برای هر دسته بندی چند نمونه پاور بانک انکر معرفی خواهیم کرد تا در هنگام خرید ایدهآلترین انتخاب را داشته باشید و هزینه اضافی نکنید.
-
مصرف کننده کم:
این دسته از کاربران استفاده چندانی از تجهیزات دیجیتال ندارند و فقط نیاز دارند در مواقع ضروری گوشی خود را شارژ نمایند. به طور مثال کارمندان و یا مغازه داران که بیشتر وقت خود را در محل کار هستند و میتوانند گوشی خود را مستقیم به برق بزنند. پیشنهاد ما به این دسته، استفاده از پاوربانک با ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعت است که تقریبا گوشیها را بین 2 تا 3 بار از صفر تا صد شارژ میکند.
-
مصرف کننده متوسط:
این گروه افرادی هستند که بیشتر از خانه بیرون میروند و مدت زمان زیادی در مکانهایی هستند که دسترسی به پریز برق ندارند. به طور مثال دانشجوها و دانش آموزان که مدت زمان زیادی سر کلاس و یا در سطح شهر هستند. برای این گروه پاور بانک با ظرفیت 10000 تا 20000 میلی آمپر ساعت را پیشنهاد میکنیم که بین ۵ تا ۶ بار تلفنهای همراه را فول شارژ میکند.
-
مصرف کننده زیاد:
کاربران این گروه مدت زمان بسیار زیادی خارج از منزل هستند و نمیتوانند گوشی خود را مستقیما به برق وصل نمایند. مثلا رانندگان تاکسیهای اینترنتی که برای مسیریابی، استفاده زیادی از گوشی خود میکنند؛ این افراد لازم است در روز چندین و چند بار گوشی خود را شارژ نمایند، پس باید به سراغ پاوربانک هایی با ظرفیت بالا (بالای ۲۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت) بروند.
خب حال به معرفی چند نمونه پاوربانک مناسب برای هر گروه میپردازیم:
پیشنهاد انکر برای کسانی که موبایل باز نیستند!
دو پیشنهاد برای دسته اول، یعنی “افراد کم مصرف” داریم:
A1261 زیبای کار راه انداز!
پاور بانک 10000 انکر مدل A1261 ، شاید یکی از کاربردیترین پاوربانک های موجود در بازار باشد. اولین مزیتی که میتوانیم برای این محصول پیشنهاد دهیم، طراحی فوق باریک آن است. A1261 تقریبا هم اندازه گوشی تلفن همراه شماست و ضخامت آن نیز بسیار کمتر از سایر شارژر همراه های موجود در بازار میباشد. بنابراین کاملا خوش دست در کنار گوشی شما قرار گرفته و آنرا شارژ میکند.
جمع و جور بودن پاوربانک تنها یکی از دغدغههای مشتریان هنگام خرید است، طبیعتا موضوع مهم دیگری که همه به دنبال آن خواهند بود، سلامت باتری گوشی و عدم آسیب رساندن پاور بانک به آن میباشد. ANKER برای حل این نگرانی مشتریان خود، سه تکنولوژی منحصر به فرد در تجهیزات مربوط به شارژ مانند: پاوربانک ، شارژر دیواری، شارژر فندکی و … قرار داده است تا علاوه بر سرعت، امنیت شارژ هم تامین شود. در زیر به صورت مختصر این ۳ نوآوری انکر را با یکدیگر مرور میکنیم، اما اگر میخواهید اطلاعات بیشتری راجع به آنها داشته باشید، سری به مقاله های قبلی “بلاگ ایزی مارکت” بزنید.
-
تکنولوژی Power IQ:
باتری هر دستگاه الکترونیکی مقدار جریان مشخصی را از خود عبور میدهد؛ هر میزانی بیشتر یا کمتر از آن باعث آسیب جدی به باتری و یا کاهش سرعت شارژ میشود. Power IQ میزان جریان مورد نیاز هر دستگاه را تشخیص داده و جریان خروجی پاور بانک را بر همین اساس تنظیم خواهد کرد.
-
تکنولوژی VOLTAGE BOOST:
همانطور که میدانید هر کابل شارژر کمی مقاومت داخلی داشته و به همین خاطر مقداری از ولتاژ و جریان عبوری در مسیر هدر میرود؛ در نتیجه سرعت شارژ کاهش پیدا خواهد کرد. این تکنولوژی میزان مقاومت سیم شارژر متصل را تشخیص داده و جریان تلف شده را جبران میکند. همچنین VOLTAGE BOOST نوسانات برق شهری را کنترل و جریان را یکسو میکند.
-
تکنولوژی MULTI PROTECT:
وظیفه اصلی این مدار، حفاظت کامل از قطعات داخلی پاور بانک و همچنین قطع جریان برق به صورت خودکار (هنگامی که شارژ گوشی یا خود پاوربانک ۱۰۰ درصد شد) میباشد.
این موضوع را هم در نظر داشته باشید که پاوربانک انکر مدل A1261 به طور میانگین تلفن همراه شما را 2.5 بار و به صورت Fast Charge شارژ میکند.
پاور بانک 10000 انکر مدل A1230 ، پیشنهادی مقرون به صرفه!
این محصول دقیقا شبیه مدلی است که در بالا برای شما معرفی کردیم، یعنی پاور بانک A1261؛ تنها با یک تفاوت! A1261 بسیار نازک است و جزء سری Slim محسوب میشود، اما A1230 کمی تپل تر بوده! و ضخامت آن از تلفن همراه شما بیشتر است؛ به همین دلیل نیز قیمت پایینتری دارد.
A1230 تمامی تکنولوژیهای حفاظتی مانند Power IQ، VOLTAGE BOOST و MULTI PROTECT را داراست و گوشی شما را به صورت Fast Charge شارژ خواهد کرد، پس با این پاوربانک انکر هم امنیت و هم سرعت در اختیار شماست!
دانشجو هستید؟ این بخش مقاله مخصوص شماست!
دستهبندی دوم را به خاطر دارید؟ “گروه مصرف کنندگان متوسط” ، دو پاور بانک هم برای این کاربران معرفی خواهیم کرد.
ورای تصورات سرعت بگیر!
خب! حال میرسیم به معرفی یکی از محبوبترین محصولات شرکت انکر یعنی پاور بانک 13400 مدل A1316. این Power Bank به دلیل ظرفیت مناسب، طراحی جمع و جور (البته Slim نیست) و پشتیبانی از تکنولوژیهای حفاظتی Power IQ، VOLTAGE BOOST و MULTI PROTECT تبدیل به یکی از پرفروش ترین پاور بانک های انکر شده است. در نظر داشته باشید که روی بدنه A1316 دو پورت وجود دارد؛ بنابراین میتوانید به صورت هم زمان دو گوشی را شارژ کنید.
این محصول به طور تقریبی تلفنهای همراه هوشمند را بین ۳ تا ۴ بار به صورت کامل شارژ میکند، بنابراین تا دو یا سه روز کارتان را راه انداخته و نیاز به شارژ مجدد نخواهید داشت. اما یکی دیگر از ویژگیهای خفن A1316، پشتیبانی از قابلیت QC 3.0 (کوییک شارژ) میباشد، بنابراین در عرض سه سوت، دوباره ۱۰۰ درصد خواهید شد!
پاور بانک 15600 انکر مدل A1252
اگر وجود پورت QC برای شما اهمیتی ندارد، پیشنهاد میکنیم به سراغ پاور بانک A1252 بروید؛ چرا که این دستگاه نسبت به A1316 هم ظرفیت بیشتری دارد (15600 میلی آمپر ساعت) و هم قیمت پایینتری! البته باز هم تاکید میکنیم “اگر سرعت رویایی QC برای شما اهمیتی ندارد!”
همانطور که از ظرفیت این پاوربانک پیداست، A1252 به صورت میانگین تلفن همراه شما را بین ۴ تا ۵ بار شارژ کرده و دارای دو پورت USB برای شارژ هم زمان دو دستگاه میباشد. در نظر داشته باشید که تمام تکنولوژیهای حفاظتی که در بالا ذکر کردیم نیز در این شارژر همراه قرار گرفته شده است.
پیشنهادی برای کسانی که زیاد به پریز برق دسترسی ندارند!
و اما به عنوان آخرین محصول، قصد معرفی پاور بانک ۲۶۸۰۰ انکر مدل A1277 را برای دسته سوم، یعنی “پر مصرفها” داریم. ظرفیت این دستگاه 26800 میلی آمپر ساعت بوده و تقریبا بین ۷ تا ۸ بار گوشی شما را شارژ خواهد کرد؛ بنابراین جمعه آنرا شارژ کنید و تا آخر هفته استفاده کنید.
A1277 سه پورت خروجی دارد که در صورت استفاده هم زمان از آنها شدت جریانی معادل ۲ آمپر برای هر پورت در اختیار خواهید داشت؛ اما اگر از یک یا دو پورت آن استفاده کنید، شدت جریان ۳ آمپر به دستگاههای متصل انتقال داده خواهد شد و این یعنی شارژ با سرعت بینهایت! شاید در عکسهای این محصول دو پورت Micro USB نیز مشاهده کرده باشید، اما داستان این دو درگاه چیست؟
بدلیل ظرفیت بالای A1277 ، طبیعتا مدت زمان زیادی طول خواهد کشید تا خود دستگاه فول شارژ شود، بنابراین ANKER با خلاقیتی جالب، دو پورت برای شارژ در این دستگاه قرار داده تا تنها در عرض ۶ ساعت این پاور بانک را از صفر تا صد شارژ نمایید. برای شارژ به صورت هم زمان از طریق دو کابل شارژر فقط کافیست یک شارژر دیواری دو پورت مانند A2021 در اختیار داشته باشید. پشتیبانی از تکنولوژیهای حفاظتی هم که دیگر گفتن ندارد! در تمامی پاور بانک های ساخت شرکت انکر تعبیه شده است.
حال شما برای ما بگویید؛ آیا تا بحال از پاور بانک استفاده کردهاید؟ شما در کدام گروه قرار میگیرید؟ آیا مدت زمان زیادی در خارج از منزل یا محل کار خود هستید؟ در این مواقع برای شارژ کردن تلفن همراه خود چه میکنید؟ به کدام برند که در زمینه تولید پاور بانک فعالیت میکند، اعتماد بیشتری دارید؟ اگر در زمینه خرید پاور بانک سوالی داشتید، مشتاقانه پاسخگوی شما عزیزان خواهیم بود.
دیدگاه (1)
انکر برند خوب و پیشتازیه ولی مشکلش اینه که خیلی گرونه. درسته که میارزه ولی با این قیمت ها نمیدونم واقعا میشه خرید یا نه