مقایسه آداپتور گوشی با شارژر رومیزی | معایب و مزایای هرکدام!
آنچه در این مقاله خواهید خواند:
- شارژر گوشی
- معرفی آداپتور گوشی
- مزایا آداپتور گوشی
- معایب آداپتور گوشی
- معرفی شارژر رومیزی
- مزایا شارژر رومیزی
- انواع شارژرهای رومیزی
- انتخاب شما کدام است؟ شارژر دیواری یا شارژر رومیزی!
شارژر گوشی
آداپتور گوشی و شارژرهای رومیزی بخش جدایی ناپذیر زندگیهای امروزی است. با پیشرفت تکنولوژی نیاز ما برای شارژر دستگاهها بیشتر و بیشتر شده است، بهطوریکه شارژر دیواری در برخی مواقع برای شارژ گوشیهای ما کفایت نمیکند. به همین دلیل شارژرهای رومیزی به بازار عرضه شدهاند تا دستگاههای شما را کاملا بهینه بهطور همزمان شارژ کنند!
در این مقاله بهطور مفصل آداپتور گوشی و شارژرهای رومیزی را با یکدیگر مقایسه میکنیم. همچنین، با مزایا و معایب این دو شارژر و برخی از بهترین محصولات عرضه شده در این زمینه آشنا خواهید شد.
معرفی آداپتور گوشی
آداپتور گوشی که به شارژر دیواری هم معروف است، شارژرهای تک یا دو پورتی هستند که به پریز برق متصل میشوند. با اتصال این آداپتورها به پریز برق، و اتصال کابل شارژر مناسب با دستگاه خود، میتوانید دستگاه خود را شارژ کنید. استفاده از شارژر دیواری رایجترین و محبوبترین روش شارژ گوشیها است، و فرآیند شارژ را با سرعت مناسب و بسیار بهینه پیش میبرد. این دستگاه طراحی جمع وجوری دارد و بهگونهای طراحی شده است تا بهطور مستقیم به پریز برق متصل شود.
درادامه برخی از مدلهای شارژرهای دیواری موجود در بازار را معرفی میکنیم:
- شارژر دیواری پرودو مدل PD-0203LEU-BK: این گزینه جزو آن دسته از شارژرهای دیواری است که با ارائه دو پورت قابلیت شارژ همزمان دو دستگاه را فراهم میکند. این آداپتور گوشی با ارائه قابلیت شارژ سریع برای شارژ دستگاههای مختلف استفاده میشود.
- شارژر دیواری پاورولوژی مدل P20WGNEUBK: این مدل از شارژرهای دیواری برند پاورولوژی، با قابلیت QC برای شارژ سریعتر ارائه شده است. زمان شارژ دستگاهها با استفاده از این شارژر از صفر تا ۶۰ درصد ۳۵ دقیقه است.
شارژر دیواری تک پورت USB-C 65W یوگرین مدل CD217: این محصول از برند محبوب یوگرین بهصورت تک پورت ارائه شده است. این آداپتور گوشی با ۰/QC3.۰/QC2.۰ سازگاری دارد. قاب بیرونی آن از جنس پلاستیک PC نسوز است تا ایمنی استفاده از آن افزایش یابد.
مزایا آداپتور گوشی
برخی از مزایای شارژر دیواری را درادامه آوردهایم:
- سرعت شارژ مناسب: این دستگاهها بهعنوان رایجترین روش شارژ، تلفنهای همراه شما را با سرعت متناسب با دستگاه شارژ میکنند.
- قابل حمل: آداپتور گوشی بسیار سبک و کوچک است، شما بهراحتی میتوانید آن را حمل کنید.
- سازگاری بالا: آداپتورهای گوشی بدون توجه به برند یا مدل گوشیها با طیف وسیعی از دستگاهها سازگاری دارند.
- قابل اطمینان: آداپتورهای دیواری گزینهای قابل اعتماد برای شارژ دستگاههای شما هستند. با استفاده از آن مطمئن خواهید بود که دستگاه شما بدون هیچ مشکلی شارژ میشود.
معایب آداپتور گوشی
درکنار مزایایی که برای شارژرهای دیواری گفتیم نباید از معایب آنها غافل شویم. نکته اول آن است که این دستگاهها تنها امکان شارژ یک الی دو دستگاه در لحظه را فراهم میکنند. نکته دوم باید بگوییم که این شارژرها برای استفاده به پریز برق نیاز دارند. درغیر این صورت استفاده از آنها ممکن نیست.
معرفی شارژر رومیزی
شارژر رومیزی برخلاف شارژر دیواری، دستگاهی است که امکان شارژر چندین دستگاه بهطور همزمان را برای شما فراهم میکند. همانطور که میتوان از نام آن حدس زد، طراحی این دستگاه بهگونهای است که روی میز قرار میگیرد. از این دستگاه میتوان برای شارژ انواع دستگاهها مانند گوشیهای هوشمند، ساعتها، دستگاههای الکترونیکی و… استفاده کرد.
همانند شارژرهای دیواری، شارژر رومیزی توسط یک پریز برق تغذیه میشود. در برخی از مدلها میتوان ویژگیهای بیشتر شامل چراغهای LED، قابلیت محافظت در برابر نوسانات برق و… را نیز مشاهده کرد.
بهعنوان یک نمونه از شارژر رومیزی میتوان به شارژر رومیزی 75W پاورولوژی مدل PWCUQC001 اشاره کرد که با قابلیت شارژ سریع به بازار عرضه شده است. این شارژر شامل دو پورت USB-C و دو پورت USB-A است. با استفاده از این شارژر، شارژ گوشی شما از صفر تا ۶۰ درصد فقط ۳۵ دقیقه زمان خواهد برد.
مزایا شارژر رومیزی
مهمترین مزایای شارژرهای رومیزی شامل موارد زیر میشوند:
- استفاده آسان: یک شارژر رومیزی میتواند کار چند شارژر دیواری را برای شما انجام دهد. بهجای استفاده از چندین پریز و آداپتور برای شارژ چند دستگاه بهطور همزمان، میتوانید از یک شارژر رومیزی استفاده کرده و فقط یک پریز برق را درگیر کنید.
- نظمدهی در فضا: استفاده از شارژر رومیزی مشکل بهم ریختگی چندین کابل و شارژر را حل میکند. با استفاده از این شارژرها تمام دستگاهها و کابلهای شما برای شارژ در یک مکان مشخص جمع خواهند شد.
- قابلیت حمل: گرچه طراحی اصلی این شارژرها برای استفاده روی میز است اما این دستگاهها نیز قابل حمل هستند. طراحی جمع وجور آنها درکنار کاربرد زیادی که دارند باعث میشود تا گزینه خوبی برای سفر باشند.
با وجود این مزایا باید این نکته را درنظر داشته باشید که این شارژرها معمولا برای شارژ دستگاههای کوچکتر استفاده میشوند. درنتیجه، برخی از انواع آنها ممکن است قدرت کافی برای شارژ لپتاپ را نداشته باشند.
انواع شارژرهای رومیزی
انواع شارژرهای رومیزی را میتوان به چهار دسته تقسیم کرد:
- شارژر رومیزی بیسیم: در این نوع از شارژرها از فناوری شارژ بی سیم Qi استفاده میشود. نحوه عملکرد این شارژرها بهگونهای است که برای شارژ به هیچگونه کابلی نیاز ندارند.
- شارژر رومیزی چند درگاهی: در این شارژرها چندین پورت ترکیبی شامل پورتهای USB و پدهای شارژ بیسیم ارائه میشوند. این دستگاه معمولا برای دفاتر کاربرد دارند.
- شارژر رومیزی GaN: این نوع شارژرها جدیدترین نوع شارژرها هستند که از فناوری گان گالیوم نیترید پشتیبانی میکنند. این فناوری به کاهش اندازه شارژر و افزایش سرعت شارژ تا حدود زیادی کمک میکند.
- شارژر رومیزی USB: رایجترین نوع شارژر رومیزی شارژر USB است که در آن چندین پورت USB ارائه میشود. برخی از این شارژرها قابلیت شارژ سریع هم دارند تا شما بتوانید چندین دستگاه را با سرعت بالا شارژ کنید.
انتخاب شما کدام است؟ شارژر دیواری یا شارژر رومیزی!
در این مطلب بهطور کامل با آداپتور گوشی و شارژرهای رومیزی و مزایا و معایب آنها آشنا شدید. باتوجه به مطالب گفته شده، باید درنظر داشته باشید که درصورت داشتن تعداد زیادی دستگاه، تهیه یک شارژر رومیزی بهترین انتخاب برای شما خواهد بود. در این شرایط میتوانید بدون ایجاد بینظمی، تمامی دستگاههای خود را توسط یک پریز بهطور همزمان شارژ کنید.
البته، شارژرهای دیواری هم مزایای خود را دارند، برای مثال، بهراحتی قابل حمل هستند و سازگاری بالایی دارند. درنهایت برای خرید این شارژرها باید نیاز خود را برای شارژ همزمان چندین دستگاه بررسی کنید تا بهترین انتخاب را داشته باشید. نظر شما درمورد شارژرهای رومیزی یا شارژرهای دیواری چیست؟ انتخاب شما کدام یک است؟
برای خرید آداپتور گوشی یا شارژر رومیزی میتوانید به سایت ایزی مارکت مراجعه فرمایید. تمامی کالاها همراه با گارانتی و ضمانت اصالت کالا برای مشتریان عزیز ارسال میگردد.
دیدگاهتان را بنویسید